Een Resultaatgerichte Hondentraining

Onze focus ligt op resultaten, niet op sessies!

Sinds we Motico begonnen zijn, hebben we het onze missie gemaakt de dingen anders aan te pakken dan in de standaard hondenschool.

We zijn niet zoals andere hondenscholen in België of in Nederland.


We zijn afgestapt van de focus op (X) aantal lessen naar de focus op resultaten voor onze klanten. Want wees nu eerlijk, dat is toch wat echt telt.

Ik zeg dit omdat Je naar eender welke hondentrainer in België kan gaan en je zal ongetwijfeld iemand vinden die jouw hard verdiende centjes wil ruilen voor een serie groepslessen of privé hondentraining sessies. Die garantie heb je.

Maar wat dan..?Je hebt geen drie privé hondentraining sessies nodig.

Je hebt een oplossing nodig voor je hond die blaft naar andere honden tijdens wandelingen of vervelend doet naar bezoekers met als gevolg dat ze nog zelden op bezoek komen.


Je hebt geen vijf groepslessen nodig.

Je hebt iemand nodig die jouw hond kan helpen om eindelijk te stoppen met opspringen, angstig of agressief te zijn. Een hond waarmee je aangelijnd ontspannen kan wandelen én ook met een gerust hart vrij kan laten los lopen.


De meeste hondentrainers willen graag dat je een aantal sessies koopt.


Als dit is wat je zoekt...


Als je op zoek bent naar een hondentrainer die je hond laat zitten voor een snoepje of door hoepels laat springen op de hondenschool met twintig andere lawaaierige honden en na de les toch weer 🍌bananen🍌 in de oren heeft....


Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres.

Onze klanten zijn een specifiek soort eigenaar. Ze willen gewoon een oplossing voor hun hondengedragsproblemen en een hond die luistert in de échte situaties zodat ze kunnen worden geïntegreerd in hun dagelijks leven.

We nemen geen genoegen met 'de basis'


Er zijn nog andere goede hondentrainers in België, maar wat ons van hen onderscheidt, is onze gestructureerde trainingsmethode. Geen proces hebben, maakt het véél moeilijker voor hondenbaasjes (zoals jij) om alles goed te begrijpen en toe te passen. 


De meeste hondentrainers proberen hun training telkens aan te passen aan elke hond en klant die ze zien. Ze trainen hier een beetje, daar een beetje... een beetje moeite hier, een paar pilletjes daar en 💥BOEM💥... "getrainde hond".

Daar is niets mis mee, maar we zijn niet voor deze we-zien-wel aanpak. Onze ervaring leert dat je op deze manier steeds een ander resultaat krijgt van de hondentraining. Je krijgt goede en slechte resultaten, dus je weet nooit wat je op het einde kan verwachten.

 
Dat is ook waarom 64,9% van onze klanten al beroep deden op andere hondentrainers voor ze door ons écht geholpen werden.

Wij maken je van bij het begin duidelijk wat de te verwachten resultaten zijn. Zo krijg je van ons niets minder dan de resultaten waar we bekend om staan.

We weten dat er een betere manier is om het beste uit een hond te halen en daarom bieden we geen  'basistraining' meer aan, want dit is niet wat onze klanten willen. De klanten die het liefste met ons werken (en wij met hen) hebben steeds 4 doelstellingen... 

De 4 doelstellingen waar wij met onze hondenschool naar streven:

Gehoorzaamheid met lijn

Je wil een hond die jou de controle laat, die van de leiband geen strakgespannen trektrouw maakt.


Je wil jouw hond overal aangelijnd mee naartoe kunnen nemen, bijvoorbeeld naar de dierenwinkel.


Je wil zonder zorgen naar de stad kunnen, door de drukke markt kuieren of van een stressvrije wandeling genieten in jouw eigen buurt of de open natuur.

Gehoorzaamheid zonder lijn
Je wil jouw hond niet altijd beperken tot een korte leiband maar hem ook de vrijheid gunnen om los te kunnen lopen.


Je wil op die momenten toch de controle bewaren zodat je steeds de aandacht kan vragen wanneer er afleidingen opduiken.

Goede manieren
Je wil een hond waar je geen bange blik om krijgt, maar complimentjes.


Je wil een hond die gedragsregels respecteert en niet opspringt, overmatig blaft, putten graaft, onzindelijk is of je spullen stukbijt.


Je wil kortom een hond die zijn plek kent.

Geen gedragsproblemen
Je wil geen hond die bekend staat als 'de schrik van de straat'.


Je bent niet enkel tevreden met een hond die goed luistert.


Je wil angstgerelateerde problemen vermijden en plotse momenten van agressie voorkomen.

We hebben een uniek programma opgesteld die je niet ziet bij andere hondentrainers in België, zelfs niet in Nederland.


Hier is hoe het werkt én wat dit voor jou betekent:

  • Geen we-zien-wel-hoeveel-je-nog-keer-zal-betalen sessies.
  • Je krijgt zoveel training als nodig is tot wanneer de gewenste resultaten bereikt zijn.
  • Je moet je geen zorgen meer maken of jouw probleem wel kan worden opgelost.
  • Je hoeft niet meer van de ene naar de andere hondentrainer te hollen.
  • Je blijft niet achter met halve resultaten.


We zijn er zo zeker van dat ons programma jou zal helpen om ongehoorzaamheid, angst, agressie of andere gedragsproblemen op te lossen dat we de enige zijn in onze branche met een ijzersterke garantie.


Uit ervaring weten we dat we jou tijdens de eerste 2 maanden vrijwel door elk probleem heen kunnen loodsen. Maar als jouw hond (of jijzelf) één van de weinigen is die MEER trainingen nodig heeft... zullen we je bijstaan zonder extra kosten én met de glimlach.

Als aanvulling op jouw training, krijg je ook toegang tot onze groepslessen in kleine groep om erna door te gaan naar onze gevorderde groepslessen.


Sommige mensen komen altijd naar de groepstrainingen,
sommige mensen komen nooit naar de groepslessen,
sommigen mensen komen alleen als ze bepaalde dingen willen opfrissen.


Wat je ook kiest, je zal blijvende toegang hebben tot deze trainingen om ervoor te zorgen dat jullie voor altijd in topvorm blijven

Afleidingstraining op échte locaties

Plan een kennismaking in

Ik heb nog één vraag voor jou: als je nu geen actie onderneemt, wat ga je dan wel doen?

 
We geven al jaren hondentrainingen en het is altijd doodjammer om de baasjes te zien worstelen met hun honden. Ze weten dat ze hulp nodig hebben, maar hopen op een wonder of denken dat de problemen vanzelf zullen verdwijnen bij het ouder worden of dat ze zelf een magische oplossing gaan tegenkomen.

 

Maanden en jaren vliegen zo voorbij, zeker voor de hond. Bedenk dat één mensenjaar algauw 7 jaar is in de ogen van jouw hond. Als je de problemen in de toekomst wil veranderen, dan is vandaag de moment om alvast een eerste stap te zetten.


Ja, de problemen oplossen of een goede training aan jouw hond geven zal 35 dagen toewijding vragen om deze training succesvol af te ronden. Het is een investering van tijd, geld en moeite, MAAR het is wel een investering voor 10-15 jaar die je dubbel en dik zult terugverdienen.

Als jij denkt dat klaar te krijgen 💪...

Dan heten wij jou hartelijk welkom bij Motico, dé hondentraining die jouw doelstellingen bereikt! Dát is onze belofte.

Je krijgt daarvoor een hond terug waar mensen even voor stoppen om een complimentje te geven...

Ex-politiehond?
Ik heb al veel complimenten gekregen in de vorm van wat een rustige en lieve hond hij geworden is. Sommige mensen dachten zelf dat het een ex-politie hond was.
Falco & Theo
De buren
Iedereen uit onze omgeving zegt dat ze zo’n fijne hond geworden is, dus niet twijfelen, gewoon doen! 
Ruby & Rosanne
De kaasboer
Ik hoorde vandaag op de markt, van personeel bij de kaasboer, dat hun hond ook naar jullie toe komt.


Ze waren versteld van hoe Bibi en Boef veranderd waren. Wij kregen elke week complimenten (en de honden een plakje kaas).
Bibi & Boef met Roger en Ivy