Ons Team

Kenneth De Roose Motico

Kenneth De Roose

Kenneth De Roose is de oprichter en het gezicht van Motico. Hij heeft zich na zijn opleiding gedragstherapeut nog verder verdiept in het buitenland bij toptrainers en heeft zo onder andere nog een eCollar specialisatie behaald in Canada onder leiding van Duke Ferguson. Kenneth houdt zich bezig met het coachen van onze trainers, het trainen van privéklanten en interne honden én het marketing aspect binnen motico.

info@motico.be

Jana Vanderaerden

Jana Vanderaerden heeft een opleiding tot dierenartsassistente gevolgd, deze zijn bij haar dus in goede handen. Zij staat in voor de verzorging van de interne honden & het geven van lessen aan onze klanten

Bij Jana kan je ook terecht voor alles wat te maken heeft met facturatie, organisatie en ondersteuning van onze evenementen.

jana@motico.be

Patrick Vanderaerden

Als je zou denken dat het voor jou misschien al te laat is om nog een nieuwe richting in te slaan... Dan heb je het mis.

Patrick heeft 25 jaar ervaring als manager bij verschillende multinationals, maar besefte dat hij er niet gelukkig van werd.

Hij heeft eindelijk zijn hart gevolgd en kan nu doen waar hij van kind altijd al van droomde... Werken met dieren.

Hij staat in voor de dagelijkse wandelingen met de honden, de verzorging van de boerderijdieren en het onderhoud van onze infra-str-structuur.

Uiteraard is hij onze go-to voor alle vragen omtrent het management, planning en de groei binnen Motico.

patrick@motico.be

Onze hondjes

Onze eigen 5 oogappeltjes die steeds bereid zijn om ons te assisteren. Ze hebben elk hun kwaliteiten en we zijn super trots op ze!

Svetlana, Rollo, Jaydi, Juno & Baldur.

Samen met Gaia (het enige echte 'Moticopaard'), de schaapjes, de kippen, de pony's, bieden ze hulp tijdens de training van de interne honden.

info@motico.be

Je zit met de handen in het haar?

Ontvang meer informatie over een kennismakingsgesprek