Ons Team

Kenneth De Roose Motico

Kenneth De Roose

Kenneth De Roose is de oprichter en het gezicht van Motico. Hij heeft zich na zijn opleiding gedragstherapeut nog verder verdiept in het buitenland bij toptrainers en heeft zo onder andere nog een eCollar specialisatie behaald in Canada onder leiding van Duke Ferguson. Kenneth houdt zich bezig met trainingen en het marketing aspect binnen de organisatie.

info@motico.be
Jana motico

Jana Vanderaerden

Jana Vanderaerden heeft een opleiding tot dierenartsassistente gevolgd, deze zijn bij haar dus in goede handen. Zij staat in voor de verzorging & training van onze interne honden.

Bij Jana kan je ook terecht voor alles wat te maken heeft met facturatie, organisatie en ondersteuning van onze evenementen.

jana@motico.be

Marianne

Marianne neemt de honden regelmatig mee voor wandelingen of uitstapjes.

Marianne@motico.be
Katty motico

Katty

Deze charmante en goedlachse dame is Katty van Filad. Zij staat onze klanten te woord aan de telefoon en via email. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken in goede banen worden geleid en is een onmisbare schakel geworden binnen ons bedrijf. Ook voor alle informatie over onze trainingen kan je bij haar terecht.

info@motico.be
Svetlana Sam stafford labrador hondentraining

Sam & Svetlana

Onze twee oogappeltjes die steeds bereid zijn om ons te assisteren bij de training van de honden. Ze hebben elk hun kwaliteiten en we zijn super trots op ze!

info@motico.be

U zit met de handen in het haar?

Ontvang meer informatie over een kennismakingsgesprek