Ons Team

Kenneth De Roose Motico

Kenneth De Roose

Kenneth De Roose is de oprichter en het gezicht van Motico. Hij heeft zich na zijn opleiding gedragstherapeut nog verder verdiept in het buitenland bij toptrainers en heeft zo onder andere nog een eCollar specialisatie behaald in Canada onder leiding van Duke Ferguson. Kenneth houdt zich bezig met het coachen van onze trainers, het trainen van privéklanten en interne honden én het marketing aspect binnen motico.

info@motico.be

Jana Vanderaerden

Jana Vanderaerden heeft een opleiding tot dierenartsassistente gevolgd, deze zijn bij haar dus in goede handen. Zij staat in voor de verzorging van de interne honden & het geven van lessen aan onze klanten

Bij Jana kan je ook terecht voor alles wat te maken heeft met facturatie, organisatie en ondersteuning van onze evenementen.

jana@motico.be
Katty motico

Katty

Deze charmante en goedlachse dame is Katty van Filad. Zij staat onze klanten te woord aan de telefoon en via email. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken in goede banen worden geleid en is een onmisbare schakel geworden binnen ons bedrijf. Ook voor alle informatie over onze trainingen kan je bij haar terecht.

info@motico.be

Onze hondjes

Onze eigen 5 oogappeltjes die steeds bereid zijn om ons te assisteren. Ze hebben elk hun kwaliteiten en we zijn super trots op ze!
Svetlana, Rollo, Jaydi, Juno & Baldur.

Samen met Gaia (het enige echte 'Moticopaard') en de schaapjes bieden ze hulp tijdens de training van de interne honden.

info@motico.be

Je zit met de handen in het haar?

Ontvang meer informatie over een kennismakingsgesprek