Heb je een vraag?

info@motico.be
WhatsApp:
WhatsApp chat

Hondentraining met resultaten

Wat is een resultaat gerichte hondentraining?

Sinds ik Motico begonnen ben, heb ik het mijn missie gemaakt om de dingen anders aan te pakken zoals nu het geval is in hondentraining. Mijn bedrijf is niet zoals andere hondengedragscentra.

We zijn afgestapt van de focus van X aantal sessies of groepslessen naar de focus op resultaten voor onze klanten en hun honden. Of dat nu in vier, vijf of tien sessies is. Want wees nu eerlijk, dit is toch wat echt telt.

Al onze hondentraining programma’s zijn op maat gemaakt om je de tijd, kennis, moeite en vaardigheden te geven zodat je geleidelijk aan naar je doelstellingen kan werken. Daarom vragen onze hondentraining programma’s een investering van tijd, enthousiasme, geld, en moeite.

Jij als hondeneigenaar begrijpt dit, en net omwille van die inzet van al onze klanten halen we verbluffende resultaten zodat zelfs de meeste hardnekkige gedragsproblemen zoals agressie of angst efficiënt aangepakt worden.

Je kan naar eender welke hondengedragstherapeut of hondentrainer in de buurt van Heusden-Zolder gaan en je kan ongetwijfeld iemand vinden die jouw hard verdiende centjes wil ruilen voor een serie groepslessen of een handvol privé hondentraining sessies.

Maar wat dan?

Je hebt geen drie hondentraining sessies nodig.

Je hebt een oplossing nodig voor de hond die blaft naar andere honden tijdens wandelingen of vervelend doet naar bezoekers met als gevolg dat ze zelden nog op bezoek komen. Of een voor een hond die lelijk doet naar de kinderen van de buren

Je hebt geen vijf groepslessen nodig om je hond een parcours te laten afleggen op een afgesloten terrein van de hondenschool en die na de les toch voor geen meter luistert.

Je hebt iemand nodig die je hond kan helpen om te stoppen met overmatig te blaffen naar alles en iedereen, en te stoppen om angstig of agressief te zijn naar andere honden en een hond die je met een gerust gemoed vrij kan laten los lopen.

Als je op zoek bent naar een hondentrainer die je hond laat zitten voor een snoepje of door hoepels laat springen samen met twintig andere lawaaierige honden..

Dan zullen wij je helaas niet kunnen helpen.

Voor wie zijn onze hondentraining programma’s dan wel?

Onze klanten, net zoals jij, zijn een specifiek soort eigenaar.

Je maalt er niet om als de oplossing van uw problemen komt in 2 lessen, in 5 lessen of zelfs in 20 lessen.

Je bent er niks mee als ik je eindeloze hondentraining theorieen uitleg die zeer mooi klinken in theorie maar moeilijk haalbaar zijn in de praktijk…

Al wat je eigenlijk wil is een oplossing voor jouw hondengedragsproblemen.

Om die reden, hebben we een uniek programma opgesteld die je niet ziet bij andere hondentrainers.

Wat betekent dit voor mij?

Wat dit voor jou betekent is dat je zich nooit geen zorgen meer hoeft te maken of je probleem wel kan worden opgelost. We blijven doorgaan tot wanneer we de gewenste resultaten bereiken.

Het betekent dat je niet van de ene naar de andere hondentrainer hoeft te hollen (veel van onze klanten hebben hiervoor al verschillende trainers gezien)

Ik ben ervan overtuigd dat de unieke aanpak je kan helpen met de agressie van je hond, zindelijkheid, sloopgedrag, trekken aan de leiband, angst of eender welk probleem dan ook.
Daarbij geven wij ook een keiharde garantie voor het leven van uw hond.

Hier is hoe het werkt. Je krijgt bij ons zoveel privé hondentrainingen die je nodig hebt. Je hoeft zich dus geen zorgen meer te maken dat je niet genoeg training krijgt om jouw probleem op te lossen. Je hoeft je nooit geen zorgen meer te maken dat jouw hondentrainer jullie in de steek laat.

Om eerlijk te zijn, de meeste van onze klanten hebben ongeveer tussen de 4-8 sessies nodig om hun zelfs door de moeilijkste problemen te helpen. Maar als uw hond (of jijzelf) één van de weinigen is die MEER lessen nodig heeft.. Zullen we je bijstaan zonder extra kosten en natuurlijk met de glimlach.

In aanvulling op de hondentraining lessen, heb je ook toegang tot onze groepslessen. In de privé hondentraining lessen zal je nieuwe technieken leren om je hond te trainen, in groepslessen zal je deze technieken verder verfijnen rond afleidingen van andere honden, geuren en mensen,…

Sommige mensen komen altijd naar de groepsessies, sommigen mensen komen alleen als ze bepaalde dingen willen opfrissen.

Wat je ook doet, je zal levenslange toegang hebben tot deze groepsessies om ervoor te zorgen dat jouw hond voor altijd in topvorm blijft.

DUS…

Ben jij een hondeneigenaar die in Vlaanderen woont en op zoek is naar de best mogelijke hondentraining MET resultaten? Ben je een hondeneigenaar die begrijpt dat sommige problemen niet kunnen oplossen met een handvol sessies op een afgesloten terrein van de hondenschool. Ben je een hondeneigenaar die de vrijheid wil om te wandelen en fietsen met hun honden zonder leiband. Een hondeneigenaar die echte problemen wil oplossen. Een hondeneigenaar die weet dat een goede relatie met hun hond ontstaat door de beste training.

Dan ben je aan het juiste adres! Onze hondentraining brengt je snel op het juiste spoor. Dit is mijn belofte.

Heb je nog vragen of wil je ons graag eens ontmoeten? Klik hier voor een gratis evaluatie.

U zit met de handen in het haar?

Vul dit formulier in voor een
GRATIS demonstratie en
gedragstest te boeken!

WhatsApp bericht