Bootcamp Interne hondentraining Maddox, Bouvier

Hondentraining/Hondenschool voor algemene gehoorzaamheid. 

"Ik heb maar van 1 ding spijt en dat is dat we niet vroeger naar Motico gegaan zijn! Dikke mercie voor jullie inspanningen en liefde vóór Maddox ."

Volg ons op sociale media:

Hiereen verslagje van onze en natuurlijk ook Maddox zijn ervaring bij jullie. 


Maddox is een zotte lieve bouvier maar luisteren ging maar zo en zo en wandelen werd op het laatste een marteling voor mij . Tegen mijn zin ging ik ermee ik ermee wandelen paar keer tegen de grond getrokken en wat de druppel teveel was hapte hij naar een jogger gelukkig zonder veel erg.

Iedereen zei dat gaat over als hij 3 jaar wordt, maar mijn geduld was op hoe graag ik hem ook zag.

Via vrienden terecht gekomen bij Motico. Eerste gesprek viel heel goed mee en zij konden op een uurtje al meer bereiken dan wij.

Beslissing was vlug genomen hij ging daar 3weken op "bootcamp ".

Na 2 weken mochten we naar daar komen om de vorderingen te zien en zelf ook te leren wat te doen.

Wij zagen een gans andere hond heel rustig en gedisciplineerd. Je moet het zelf zien om te geloven dat dit bereikt werd na 2weken. Ik kon wenen van geluk echt wel!

Wij met Jana er mee gaan wandelen en ook bij ons bleef hij mooi naast ons lopen af en toe corrigeren maar lag meer aan ons dan aan Maddox. Een week later hebben ze hem naar huis gebracht en ook dat verliep vlot!

Nu zijn we toch al paar weken verder en eindelijk kan ik normaal gaan wandelen met Maddox. Het is een echt plezier nu, hij reageert soms nog eens raar maar kan hem met behulp van de e-collar direct corrigeren.

Ook binnen weet hij dat" plaats " zijn bedje is en s'avonds bij het slapen gaat hij vanzelf in zijn bench daar waar hij vroeger bij op bed lag.

Ik heb maar van 1 ding spijt en dat is dat we niet vroeger naar Motico gegaan zijn! Dikke mercie voor jullie inspanningen en liefde vóór Maddox .

Ook daarna nog vraagjes gesteld en altijd goed geholpen geweest. 


Een aanrader voor iedereen die geen weg meer weet met zijn hond!


Groetjes. 

Dit verhaal delen: