honden-op-bedjes

L E S S E N P A K K E T

Een resultaatgerichte hondentraining met onbeperkte begeleiding

Gehoorzaamheid

Wij focussen ons op de praktische gehoorzaamheid. Geen onnodige repetities of kunstjes, maar gehoorzaamheid waar je wat aan hebt in je dagdagelijkse. 

Gedragsproblemen

Alle gedragsproblemen zijn welkom. Door de jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat we ons specialiseren in reactiviteit, uitvalgedrag en agressie.

Los lopen in vrijheid

Doorheen de training leren we de honden steeds om op een veilige en gecontroleerde manier los te lopen. De trainingssessies zijn zowel aangelijnd als los van de lijn.

"Sinds we MOTICO zijn begonnen, hebben we het onze missie gemaakt de dingen anders aan te pakken dan de standaard hondenschool."


We zijn niet zoals andere hondenscholen in België of in Nederland.


Het eerste wat je over ons moet weten is dat wij geen 'hondentherapeuten' zijn. Sterker nog... wij hebben een hekel aan die stempel en krijgen de kriebels als mensen ons zo aanspreken.


Tegenwoordig kan je de straten leggen met allerlei deskundigen en therapeuten, maar als je hun advies volgt, ben je jaren kwijt.
Het leven is al kort, dus dit wensen we je niet toe.


Wij hebben geen universitaire diploma's, we hebben geen boeken geschreven, we komen niet op TV, we fluisteren niet naar honden, we geven geen lezingen én we gebruiken ook geen gesofisticeerde woorden. 


Ik zeg dit omdat je naar eender welke hondentrainer in België kan gaan en je zal ongetwijfeld iemand vinden die jouw hard verdiende centjes wil ruilen voor een serie groepslessen, hondentraining cursussen of gedragsevaluatie. Die garantie heb je.

Maar wat dan?


Je hebt geen gedragstherapeut nodig die jou uren laat luisteren naar theorie...

Je hebt iemand nodig die jouw hond kan helpen om eindelijk te stoppen met opspringen, angstig of agressief te zijn. Een hond waarmee je aangelijnd ontspannen kan wandelen én ook met een gerust hart vrij kan laten los lopen.


Je hebt geen hondenexpert nodig die jou vertelt dat je hond hypersensitief is en je maar best alle afleidingen moet vermijden...

Je hebt een oplossing nodig voor je hond die blaft naar andere honden tijdens wandelingen of vervelend doet naar bezoekers met als gevolg dat ze nog zelden op bezoek komen.


De meeste 'hondentrainers' praten mooie woorden, maar hebben in de praktijk niet veel honden in de hand gehad. 


Wil jij graag rozengeur, maneschijn, regenbogen en roze eenhoorns???
Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres...


Onze klanten zijn nl. een specifiek soort eigenaar. Ze hebben vaak al heel wat geprobeerd, maar zonder resultaat. Ze willen gewoon een oplossing voor hun hondengedragsproblemen en een hond die luistert in de échte situaties.


De kans is het groot dat we het probleem al meer dan eens hebben opgelost...


Hoe weten we dat zo zeker? Laten we meteen to the point komen.


 •  Wij hebben nl. al meer dan 1000 honden in de praktijk getraind
 •  Doen 1300 telefoongesprekken per jaar
 •  30-50 mails en WhatsAppberichten per dag


Waarom vertel ik dit? Niet om te stoefen, maar om je duidelijk te maken dat dit voor ons al jaren onze fulltime professionele activiteit is.


Je kan je voorstellen dat we ondertussen wel een goed inzicht hebben verkregen over hoe honden in elkaar zitten, hoe mensen in elkaar zitten en wat hondenbaasjes zoals jij nu écht willen bereiken met hun honden.


We zouden je zoals andere hondentrainers kunnen vertellen dat:


 • Je uniek bent
 • Jouw probleem uniek is
 • Jouw doelstelling uniek is
 • Jouw hond een héél speciale trainingsaanpak op maat nodig heeft

 Heel romantisch... Maar dan zouden we je blaasjes wijsmaken. Da's goed voor de commerce, maar niet hoe wij het zien in de praktijk. Althans niet bij ons.


Dat is ook waarom 64,9% van onze klanten al beroep deden op andere hondentrainers voor ze door ons écht geholpen werden.

Wij maken je van bij het begin duidelijk wat de te verwachten resultaten zijn. Zo krijg je van ons niets minder dan de resultaten waar we bekend om staan.

De klanten die het liefste met ons werken (en wij met hen) hebben steeds 4 doelstellingen... 

De 4 doelstellingen waar we met onze hondenschool naar streven:

Gehoorzaamheid aan de lijn
Gehoorzaamheid bij het los lopen zonder lijn
Goede manieren
Geen gedragsproblemen

We hebben een uniek programma opgesteld die je niet ziet bij andere hondentrainers in België, zelfs niet in Nederland...


Hier is hoe het werkt én wat dit voor jou betekent:

 • Geen we-zien-wel-hoeveel-je-nog-keer-zal-betalen sessies.
 • Je krijgt zoveel training als nodig is tot wanneer de gewenste resultaten bereikt zijn.
 • Je moet je geen zorgen meer maken of jouw probleem wel kan worden opgelost.
 • Je hoeft niet meer van de ene naar de andere hondentrainer te hollen.
 • Je blijft niet achter met halve resultaten.


We zijn er zo zeker van dat ons programma jou zal helpen om ongehoorzaamheid, angst, agressie of andere gedragsproblemen op te lossen dat we de enige zijn in onze branche met een ijzersterke garantie.


Uit ervaring weten we dat we jou tijdens de eerste 2 maanden vrijwel door elk probleem heen kunnen loodsen. Maar als jouw hond (of jijzelf) één van de weinigen is die MEER trainingen nodig heeft... zullen we je bijstaan zonder extra kosten én met de glimlach.

Als aanvulling op jouw training, krijg je ook toegang tot onze groepswandelingen en smallgroup sessies. Waar je zowel aangelijnd als los kan trainen tussen andere honden en in verschillende omgevingen.


Sommige mensen komen altijd naar de groepstrainingen,
sommige mensen komen nooit naar de groepslessen,
sommigen mensen komen alleen als ze bepaalde dingen willen opfrissen.


Wat je ook kiest, je zal onbeperkte toegang hebben tot deze trainingen om ervoor te zorgen dat jullie voor altijd in topvorm blijven.


Ik heb nog één vraag voor jou...Als je nu geen actie onderneemt, wat ga je dan wel doen?


We geven al jaren hondentrainingen en het is altijd doodjammer om de baasjes te zien worstelen met hun honden. Ze weten dat ze hulp nodig hebben, maar hopen op een wonder of denken dat de problemen vanzelf zullen verdwijnen bij het ouder worden of dat ze zelf een magische oplossing gaan tegenkomen.

 

Maanden en jaren vliegen zo voorbij, zeker voor de hond. Bedenk dat één mensenjaar algauw 7 jaar is in de ogen van jouw hond. Als je de problemen in de toekomst wil veranderen, dan is vandaag de moment om alvast een eerste stap te zetten.

Ben jij klaar om de stap te zetten en aan de slag te gaan met je hond?💪...


Plan dan jouw telefonisch gesprek in hieronder en maak kennis met ons. Wij helpen je graag om jouw doelstellingen te bereiken!