Interne hondentraining Aiki, Husky

Hondentraining Husky voor trekken aan de leiband, weglopen, geen aandacht in afleidingen, ongehoorzaamheid.

"Aiki had zeer typische Husky kenmerken zoals trekken en weglopen. Ook werd hij zeer snel afgeleid wanneer we buiten waren, dus luisteren deed hij niet."

Volg ons op sociale media:

hondentraining husky
Aiki had zeer typische Husky kenmerken zoals trekken en weglopen. Ook werd hij zeer snel afgeleid wanneer we buiten waren, dus luisteren deed hij niet. We zijn al een aantal keer langs hondenscholen geweest, maar daar deed niemand de moeite om ons echt met onze problemen te verhelpen.

En hier komen Kenneth en Jana in het beeld. We zijn zo blij dat we deze mensen hebben ontmoet! Je zag meteen dat Kenneth en Aiki een klik hadden en we waren voor de eerste keer optimistisch over de training.


Aiki is ongeveer drie weken in interne training geweest en we kregen regelmatig video’s doorgestuurd om te zien hoe het verliep.

Maar het moment wanneer we Aiki kwamen ophalen, kan ik nog steeds niet geloven. Hij liep zomaar los en luisterde zeer goed naar de commando’s van Kenneth. We kregen toen alle uitleg over de e-collar en welke oefeningen we thuis moesten blijven doen.


In het begin probeerde Aiki nog wel eens zijn grenzen te verleggen, maar dankzij de oefeningen bleef dit niet lang. We laten hem nu los lopen waardoor we nu beiden van de wandeling kunnen genieten.

We zijn Kenneth en Jana zo dankbaar! We kunnen hen nog steeds om hulp vragen en ze zijn steeds bereid om een oplossing te bieden. Ik kan Motico enkel maar aanbevelen!


Caitlyn en co


Dit verhaal delen: