Interne hondentraining Pernod, Ruwharige Dwergteckel

Hondentraining/Hondenschool voor overmatig blaffen, bijten naar passanten, wandelen aan de leiband, gehoorzaamheid.


"Bezoekers in huis gaven hem veel stress, blaffen op de deurbel en compleet in het rood gaan. Aan de leiband het bezoek introduceren met positieve beloningen had geen succes. Eens de kennismaking kon gebeuren, beet hij de bezoekers tot bloedens toe."

Volg ons op sociale media:

hondenschool hondentraining bootcamp
Pernod is een ruwharige dwergteckel van 2 jaar. Het was een vrolijke pup die rond de pubertijd de rol van beschermer/bewaker iets te letterlijk nam met alle gevolgen van dien.


Bezoekers in huis gaven hem veel stress, blaffen op de deurbel en compleet in het rood gaan. Aan de leiband het bezoek introduceren met positieve beloningen had geen succes. Eens de kennismaking kon gebeuren, beet hij de bezoekers tot bloedens toe.


Ook mensen die te dichtbij onze ruimte kwamen, zoals in een lift, obers op een terras, moesten eraan geloven.


Hij heeft dus de bootcamp van drie weken gevolgd. Ik heb een compleet andere hond terug gekregen. Hij kent nu perfect de commando’s plaats, voet, zit, lig en zal niet uit commando gaan totdat het woord "Vrij" gegeven wordt.


Bezoek ontvangen is nu terug leuk, hij blijft ontspannen op zijn matje liggen en gaat onderdanig kennis maken met de vreemden in ‘zijn’huis. En een kwartier later is hij beste vriend met iedereen !


Ook loopt hij nu prachtig naast je op een wandeling en laat hij zich niet meer afleiden door passanten, fietsers, andere honden, enz.


Motico heeft prachtig werk geleverd, en staat erna ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig.


Dank je wel voor jullie topprestatie!


Pascale

Dit verhaal delen: