Interne hondenschool Sam&Milo, Straathonden

Hondenschool/Hondentraining voor uitvallen, blaffen, angst, gehoorzaamheid mét en zonder leiband


"Milo werd heel snel onzeker en dit leidde tot uitvallen en blaffen. Nadat ik Sammy had geadopteerd werd dit gedrag erger en nam Sammy dit natuurlijk ook over. Tot gevolg dat de wandelingen momenten met stress werden voor mij en de honden." 

Volg ons op sociale media:

hondentraining hondenschool straathonden
Deze twee spaanse honden hebben elk hun karakter en angsten. Maar Milo was vanaf het begin bang van alles wat hij niet kende, hierdoor werd hij heel snel onzeker en leidde dit tot uitvallen en blaffen. Nadat ik Sammy had geadopteerd werd dit gedrag erger en nam Sammy dit natuurlijk ook over. Tot gevolg dat de wandelingen momenten met stress werden voor mij en de honden.

Gelukkig ben ik bij Motico terecht gekomen en daar heb ik nog geen moment spijt van!

Onze honden hebben een interne training gekregen van 14 dagen. Het verschil was groot en ook wij hebben een training gekregen achteraf Alles werd goed uitgelegd en eens thuis moest het echte werk nog maar beginnen.

Na veel oefenen kan ik zeggen dat zowel de honden als ikzelf veel bereikt hebben. Het gedrag van het baasje heeft echt een enorme invloed op de honden.

Maar wat toen onmogelijk leek is nu zo vanzelfsprekend en leuk geworden! Wij gaan nu met plezier wandelen, 1 a 2 uur per dag , ze ‘werken’ voor hun eten en kunnen los lopen en zwemmen…

Ook de groepslessen zijn leuk en dit heeft ons ook wel gemotiveerd om nooit op te geven.

Bedankt voor alles!


Joyce en Kaay


Dit verhaal delen: