Interne hondentraining Guapo, Labrador Retriever

Hondenschool voor gehoorzaamheid mét en zonder leiband, goede manieren ;)

"Guapo is een mega lieve sociale hond, maar met ongekende kuren en eigenzinnigheid… echt niet normaal!" 

Volg ons op sociale media:

Interne hondentraining Labrador Retriever
Voor de aankoop van onze nieuwe pup hadden wij ons voorgenomen om onze “Beste Vriend” een goede basis te geven voor zijn verdere leven. Na wat rondzwerven op het internet vonden wij MOTICO en beslisten wij om een privé puppytraining te nemen voor Guapo, onze grijze Labrador.

Guapo is een Mega lieve sociale hond, maar met ongekende kuren en eigenzinnigheid…, echt niet normaal! Bij de eerste puppy privé training thuis merkte je onmiddellijk op dat Ken “dat iets” had met honden.


Het contact met Guapo en ons zelf was zeer goed. Het begin van een nog betere Guapo was geboren. Na de puppy training hebben wij dan ook onmiddellijk besloten om een interne training te boeken van zodra hij 6maanden oud was.

Guapo was bij de terugkeer van de interne training een andere hond. Hij luisterde bijna perfect, beet niets meer stuk, beet niet meer in de handen, kende al zijn commando’s en zijn gedrevenheid om “te werken” voor zijn baasjes was enorm! 1 commando en hij voert deze dan ook daadwerkelijk uit: voet, lig, zit, kom, apporteren…

Omdat wij zakelijk regelmatig in het buitenland verblijven, besloten wij ook om Guapo aan hun pension toe te vertrouwen tijdens onze afwezigheid aangezien hij daar steeds verder getraind blijft en mooie boswandelingen kan maken met zijn andere interne vriendjes.

Om het anders te verwoorden maak een afspraak met Ken of Jana en ga een kijkje nemen wat hij kan en doet met viervoeters, het is echt meer dan de moeite! Dikke pluim voor beide!!


Patrick


Dit verhaal delen: