Interne hondentraining James, Cane Corso

Hondentraining/Hondenschool voor trekken aan de lijn, overenthousiast/blaffen naar andere honden en dominant gedrag binnenshuis


"De laatste maanden stond het wenen ons haast dagelijks nader dan het lachen als het over James ging. Zeker ivm zijn gedrag binnenshuis."

Volg ons op sociale media:

interne hondentraining hondenschool Amerikaanse Bully

Het gaat echt ongelofelijk goed. Het is waanzin welke andere vriend dat wij hebben terug gekregen.

De rust in huis is zo ongelofelijk terug gekeerd, we zijn er echt gelukkig mee. Ik heb even moeten wennen omdat ik dat enthousiasme zo gewoon was en ik soms dacht zou hij nu wel gelukkig zijn maar ondertussen is dat ook voorbij. 


We hebben al stukken gewandeld met de korte leiband en ook al stukken gewandeld zonder  leiband. Die doet dat fantastisch goed. 

Het hier komen gaat eigenlijk ook goed al merk je daar dat de stand van de Collar wat hoger gaat. Omdat hij dan voorbeeld enthousiast aan het ruiken is en minder zin heeft om te komen. 


Maar voorbeeld tijdens het gewoon wandelen aan de korte leiband hebben we zeer weinig de Collar nodig om te corrigeren. We zijn ook begonnen met detectie ondertussen via een leuke online cursus. 


Het lijkt vanzelfsprekend omdat natuurlijk niet goedkoop is maar we zijn echt heel erg dankbaar naar jullie. De laatste maanden stond het wenen ons haast dagelijks nader dan het lachen als het over James ging. Zeker ivm zijn gedrag binnenshuis.


Nu kan ik rustig thuis komen, kunnen we wat rustig praten terwijl James bij ons ligt of zit op zijn bed.

De kinderen kunnen hem even knuffelen zonder dat hij tot tegen het plafond gaat


We zijn super enthousiast over jullie, nog meer dan mijn woorden kunnen uitdrukken!


Wesley


Dit verhaal delen: