Interne hondentraining Lily, Boxer

Hondentraining voor algemene gehoorzaamheid, socialisatie, bijtgedrag en overprikkeling.  


"Ze kon niks verdragen van prikkels. Zelfs niet aanraken of gewoon knuffelen. Naar verschillende dokters geweest, naar hondenschool, trainers …. Allemaal goed bedoelde adviezen, maar niks hielp. Tot ik op Motico terechtkwam… heel toevallig "

Volg ons op sociale media:

boxer-puppy
In februari was onze boxer pup 4 maand en onhandelbaar.


Ik had de moed eigenlijk opgegeven en kon er niet van slapen. Had ervoor al pups gehad, maar Lily was echt niet OK. Bijten, grommen maar dan in overtreffende trap.


Ze kon niks verdragen van prikkels. Zelfs niet aanraken of gewoon knuffelen. Naar verschillende dokters geweest … naar hondenschool, trainers …. Allemaal goed bedoelde adviezen, maar niks hielp. Tot ik op Motico terechtkwam … heel toevallig .. de reviews leken veelbelovend en een eerste telefonische afspraak was pas eind maart. Kan niet slecht zijn als je zo lang moet wachten, dacht ik.


Na het telefoontje kreeg ik weer hoop … En ja … ik weet met een jonge hond moet je geduld hebben maar … geduld en geduld is twee. Gelukkig kreeg ik van Jana en Kenneth al telefonisch en via whatsapp wat tips - “ gouden tips” bleek achteraf.


Ze begon ik na twee weken de tips te volgen al wat verandering te zien en kon ik ze wat onder controle kon houden tot ze op bootcamp zou gaan in mei. Ze was toen al heel wat handelbaarder en wanneer ze terug kwam uit bootcamp kreeg ik een normale boxer pup terug.


Een energieke gelukkige boxer pup . Sindsdien gaat het stukken beter . Er zijn zeker nog werkpunten, maar intussen kunnen we haar al meenemen op restaurant of een terrasje. Knuffelen doet ze super graag en op haar buik strelen vind ze nu enig.


Ben Kenneth en Jana heel dankbaar !


Weet je echt geen uitweg meer dan kan ik motico zeker aanbevelen !


Groetjes
Een heel tevreden klant !


Sophie

Dit verhaal delen: