Interne hondentraining Peach, Beagle

Hondentraining Beagle voor het gehoorzaam terugkomen bij het roepen tijdens het loslopen, vernielzucht en trekken aan de leiband

"Peach ontsnapte op elk moment dat ze de kans kreeg en ze maakte er een spelletje van om zeker niet terug te komen wanneer wij haar riepen. Ze beet alles kapot van plinten, tafelpoten, sokken tot de deurmat en schoenen."


Volg ons op sociale media:

Labrador Training Hond
Wij hebben Motico gecontacteerd in verband met onze Beagle Peach van ondertussen 1 jaar.


Peach ontsnapte op elk moment dat ze de kans kreeg en ze maakte er een spelletje van om zeker niet terug te komen wanneer wij haar riepen. Ze beet alles kapot van plinten, tafelpoten, sokken tot de deurmat en schoenen.


Op geen enkel moment konden we haar uit het oog verliezen. Wanneer we gingen wandelen was dit vaak een trek en sleur werk omdat Peach graag alle geurtjes wou opsnuiven. We konden dan ook enkel met de korte lijn of de flexilijn gaan wandelen, maar dit was geen plezier.


We zijn gestart met de hondenschool en daar kregen we allerlei adviezen negeren,straffen, enkel belonen als ze iets goed deed,.. maar omdat we zo vaak andere instructeurs hadden, waren de adviezen vaak uiteenlopend.


Uiteindelijk zijn we bij Motico terechtgekomen en kon Peach al snel op interne training. Tijdens de interne training kregen we elke dag wel een mailtje met wat tips en tricks of een filmpje. Ze werd er behandeld alsof ze een hond aan huis was.


Na 3 weken zijn we Peach gaan ophalen en merkte we al heel snel dat zij erg veranderd was. We kunnen nu gaan wandelen zonder leiband waardoor Peach naar hartelust kan snuffelen, ze blijft dicht bij ons en komt onmiddellijk terug als wij haar roepen. Ze bijt niet langer op allerlei zaken in huis en is veel rustiger. 

Peach heeft veel meer respect naar ons toe en luistert veel beter. 


We hebben geen enkel moment spijt gehad van deze training omdat wij zowel tijdens als na de interne training goed begeleid en geholpen werden! 

Doordat Peach zo veranderd is, gaan wij ook met meer plezier en vaker wandelen. Hierdoor zijn wij en natuurlijk onze hond, veel gelukkiger. 


Ik hoop dat het niet te lang is, hopelijk kun je hier iets mee. 

We willen je toch ook echt bedanken voor de goede zorgen. We hebben een super goed opgeleide hond terug gekregen


Saar, Jochen en Peach 


Dit verhaal delen: