Interne hondentraining Rocky, (Turkse) herder mix

Hondentraining (Turkse) herder voor opspringen, trekken en sleuren, los lopen


"Hij sprong op iedereen die hij tegen kwam en zag hij een hond of een kat, dan was het trekken en sleuren om er voorbij te komen.
Gezien mijn ouderlijke leeftijd is dat gevaarlijk en moest er iets gedaan aan worden."

Ik heb Motico gevonden op het internet en heb contact met hen gemaakt en een kennismakingsgesprek geboekt. Ik had een hond waar ik niet mee onder de mensen kon komen. Hij sprong op iedereen die hij tegen kwam en zag hij een hond of een kat, dan was het trekken en sleuren om er voorbij te komen.

Gezien mijn ouderlijke leeftijd is dat gevaarlijk en moest er iets gedaan aan worden.

Ik heb toen mijn hond voor drie weken bij Kenneth en Jana van Motico gelaten voor een complete gehoorzaamheidstraining met de ecollar zodat hij ook los kon lopen.

Al na twee weken kreeg ik een bericht om langs te komen voor een tussentijdse evaluatie om te zien hoe hij het al deed en om mij te trainen.

Eerlijk, ik was verbaasd hoe mijn hond veranderd was in zijn karakter. Hij luisterde al heel goed en ik was al héél tevreden terwijl Rocky nog een week training voor de boeg had.

Na drie weken mocht ik mijn lieve hond gaan halen. Ja hoor ik was zo tevreden van de resultaten, ook nadat hij al een tijdje terug was, dat ik het aan iedereen kan aanbevelen. Zij kennen hun job met de honden en hij komt volledig getraind bij jullie terug.

Jean-Paul

Volg ons op sociale media:

hondentraining herder hondenschool