Interne hondentraining Sam, Duitse Herder

Hondentraining  voor agressie/reactiviteit naar andere honden, uitvalgedrag naar allerhande prikkels en algemene gehoorzaamheid. 

"Nadat onze Duitse Herder 3 keer gebeten was, als pup, is hij agressief geworden naar andere honden toe (een trauma zoals men dat noemt).


Hij heeft dan bij het ouder worden (+ 3 jaar) twee andere honden gebeten (losgerukt). Dus ik moest iets ondernemen."

Volg ons op sociale media:

Nadat onze Duitse Herder 3 keer gebeten was, als pup, is hij agressief geworden naar andere honden toe (een trauma zoals men dat noemt).

Hij heeft dan bij het ouder worden (+ 3 jaar) 2 andere honden gebeten (losgerukt). Dus ik moest iets ondernemen.


Hij is een zeer lieve hond en doet totaal niets naar mensen.

Op mijn zoektocht naar oplossingen , ben ik vele “nep oplossingen” tegengekomen die veel kosten, maar geen oplossing bieden. Ze moesten deze “hondenfluisteraars“ zoals ze graag genoemd worden aanpakken want het is hun alleen om het geld te doen. Ook volsteken met anti-depressieva heb ik geprobeerd op aangeven van “dierenarts therapeut“. Dit is TOTAAL geen aanrader als je van uw hond houdt (ik ben er ook mee gestopt na 1 week).

Ben dan op Motico uitgekomen na zoektocht op internet. Toch had ik wat schrik i.v.m. negatieve uitlatingen van mensen, die zonder kennis van zaken uitspraken deden (bleek achteraf). 

Ik heb onze hond dan toch een “bootcamp” opleiding laten doen bij Motico na een goed gesprek en eerste ontmoeting met Jana.

Ik heb er geen seconde spijt van…….het heeft het gewenste resultaat.
Ik kan die agressieve pieken bij onze hond Sam eruit halen. Hij blijft wel nerveus, maar ik kan me opnieuw op straat begeven zonder dat andere mensen schrik hebben met hun hond.


Een echte aanrader als u gedragsproblemen hebt met uw hond .
Ga naar Motico in plaats van uw hond naar een asiel te brengen, wat ook veel voorkomt.

Ivo

Dit verhaal delen: