Interne hondentraining Staf, Bouvier

Hondenschool/Hondentraining voor uitvallen, gehoorzaamheid mét en zonder leiband, goede manieren ;)

"Staf was super positief veranderd na het bootcamp. Eindelijk had ik trainers gevonden die wisten hoe ze zowel de hond en vooral de baas moesten bijsturen." 

Volg ons op sociale media:

interne hondentraining hondenschool bouvier
Er werd me gevraagd of ik iets over Motico wou schrijven. Ik dacht, maar alles is toch al geschreven en gezegd?

Mensen die na een lange zoektocht van verschillende trainingstechnieken uiteindelijk bij hen terechtkwamen met problemen ivm hun hond. Allen, zowel baas als hond zijn zeer gebaad door hun manier van werken. Dit heb ik zelf met Staf mogen ondervinden. Ik wachtte op iets negatiefs maar ben nog altijd wachtende, gelukkig!

Staf was super positief veranderd na het bootcamp. Eindelijk had ik trainers gevonden die wisten hoe ze zowel de hond en vooral de baas moesten bijsturen. Staf en ik kunnen na het bootcamp nog naar hun lessen zodat we gecorrigeerd worden en nieuwe dingen bijleren.

De opvolging en hun persoonlijke gedrevenheid is in mijn ogen een ongelooflijk pluspunt. Het leven is voor zowel Staf als de mensen rond hem veel aangenamer geworden.

Bedankt.


Maria

Dit verhaal delen: