Interne Hondentraining Akil, Amerikaanse Stafford

Hondentraining voor gehoorzaamheid mét en zonder leiband, angst en puberkwaaltjes

"Maar hij bleek toch een wat sterker karaktertje te hebben. En gezien het ras, onterecht, vaak een slechte naam krijgt wou ik er zeker voor zorgen dat Akil het tegendeel zou bewijzen."  

Volg ons op sociale media:

hondentraining stafford

Ik kocht Akil, een Amerikaanse Stafford, toen hij zo’n 4 maanden was. En ja, zoals elke pup moet je deze natuurlijk nog alles leren.


Ik heb thuis altijd honden gehad, dus het zou niet zo moeilijk moeten zijn om hem op te voeden. Maar hij bleek toch een wat sterker karaktertje te hebben. En gezien het ras, onterecht, vaak een slechte naam krijgt wou ik er zeker voor zorgen dat Akil het tegendeel zou bewijzen.


Na 2 trainers kwam ik uiteindelijk toevallig een advertentie van Motico tegen.


Na een telefoontje waarbij ik mijn problemen uitlegde, kwam Kenneth langs om te kijken hoe hij mij en Akil kon helpen en om even een demonstratie te geven met zijn eigen hond. Iets wat alleen maar meer vertrouwen in hem gaf. Uiteindelijk werd er beslist om Akil even op interne training te sturen. Tijdens zijn training kreeg ik regelmatig een update van hoe hij vorderde.


Na enkele weekjes mocht hij terug naar huis en meteen zag ik het verschil. Kenneth gaf ook een goede uitleg over hoe ik nu met hem verder moest trainen. Hij nam zijn tijd om alles rustig uit te leggen en toonde alles. Het leuke is ook dat hij de vorderingen blijft opvolgen en als je nog vragen hebt, je voorthelpt. Akil heeft nog af en toe zijn puber-kuren, maar ik heb hem wel onder controle.


Ik kan nu overal met hem komen met een gerust hart. Mijn eindconclusie is dus dat ik Motico echt kan aanraden aan elke hondeneigenaar. Kenneth neemt de tijd om naar de eigenaar te luisteren, om kennis te maken met de hond en om de juiste oplossing te bieden, m.a.w. hij spreekt met kennis van zaken.


Ellen 


Delen op sociale media: