Interne hondentraining Sydney, Vizsla

Hondentraining Vizsla voor opspringen, geen rust vinden, grenzen blijven opzoeken, loslopen.

"[...]door haar overenthousiasme en karakter ondervonden we een aantal problemen zoals het opspringen tegen mensen, het geen rust kunnen vinden, veeleisende gedrag en het blijvend haar grenzen opzoeken."

Volg ons op sociale media:

training vizsla hondenschool
Sydney is een hele lieve hond maar door haar overenthousiasme en karakter ondervonden we een aantal problemen zoals het opspringen tegen mensen, het geen rust kunnen vinden, veeleisende gedrag en het blijvend haar grenzen opzoeken.

In ons gezinsleven met een kleine tweeling en drukke banen leidde dit vaak tot frustratie en spanning en konden we niet van haar genieten zoals we dat graag gewenst hadden.


Door het ontbreken van de tijd en kennis zijn we middels internet op zoek gegaan naar trainingsmogelijkheden voor Sydney en kwamen zodoende bij Kenneth en Jana terecht. De kennismaking en duidelijke maar liefdevolle aandacht voor Sydney gaf ons vertrouwen om de interne training te gaan doen. In de tijd dat Sydney in België verbleef zijn we met regelmaat op de hoogte gehouden met filmpjes en foto’s, wat het gemis verzachtte.

Na 3 weken was er flink resultaat geboekt en kon Sydney haar enthousiasme wat meer onder controle te houden. Het thuisbezoek van Jana heeft ons verder geholpen om de solide basis die is gelegd zo consequent mogelijk voort te zetten.


Ze blijft goed op de plaats, ondanks de vele afleidingen van de kids, loopt netjes an de voet, komt altijd als we haar roepen en heeft wat meer rust gevonden. Niet opspringen bij bezoek blijft lastig.


We zijn blij met de keuze die we hebben gemaakt en genieten van en met brave Sydney!


Patricia


Dit verhaal delen: