Lessenreeks hondentraining Simba, Mechelaar

Hondentraining voor reactiviteit en uitvalgedrag, angstig gedrag en algemene gehoorzaamheid .

"Wandelen is zoveel fijner nu. Geen trekkende hond, maar een fijne losse gestructureerde wandeling zonder verzet van de hond. Ook Simba loopt veel ontspannener tijdens de wandelingen."

Volg ons op sociale media:

mechelaar

Hey, wat ben ik blij dat mijn dierenarts jullie heeft aanbevolen.


Ik merkte na 2 trainingen al een verschil op met Simba. We zijn nu de smallgroups met jullie aan het volgen en ik krijg nog zoveel raad en tips van jullie.


Ik vind het geweldig hoe Jana met passie en ervaring kan praten en tonen hoe het moet. Ik heb nog een weg af te leggen met Simba ,omdat ze zelfzekerder moet worden en ik ook😄. Wandelen is zoveel fijner nu. Geen trekkende hond maar een fijne losse gestructureerde wandeling zonder verzet van de hond . Ook Simba loopt veel ontspannener tijdens de wandelingen.


Met de tips en uitleg hoe ik moet handelen als er een andere hond aankomt kan ik toch al 8 van de 10 keer gewoon voorbij gaan zonder uitval. En ja die 2 keer zijn echt nog mijn fout. Niet enkel de hond leert, maar het baasje heeft ook veel te leren!


Als ik nu ergens kom met Simba waar ik anders haar nooit zou meenemen uit angst van uitvalgedrag, zeggen de mensen zelf 'wow ,u hebt nogal een hond dat luistert en braaf is.' Zo fijn om te horen.


Het enigste wat spijtig is, is dat ik niet een jaar geleden van Motico had gehoord😁.  Simba en ik groeien elke week en soms elke dag nog. Jullie begrijpen ook echt de hond en zien wat het probleem is. Ik zie uit naar de volgende smallgroup bij jullie.


Ik zou jullie aan iedereen aanraden ! Echt top werk dat jullie leveren!


Debby


Dit verhaal delen: