Privé hondentraining L&J, Staffords

Hondentraining/hondenschool voor algemene gehoorzaamheid mét en zonder leiband en goede manieren ;)

"Omdat het Staffords zijn en we al 10 jaar ervaring hebben met het ras, wilden mijn man en ik nu het veilige gevoel hebben van onze “kleuters in een bodybuilderslijf” altijd de baas te kunnen zijn."

Volg ons op sociale media:

hondentraining prive hondenschool staffords

Na eerst voorafgaande info te hebben gekregen van Kenneth en Jana van Motico, hebben we gekozen voor de “Ultieme gehoorzaamheid (E-collar) -training” voor Lemon & Juice, onze Stafford-puppies op leeftijd van bijna 6 maanden.

Onze hondjes (broer & zus uit zelfde nest) hebben elk hun eigen karaktertje, met goede en minder goede trekjes. Omdat het Staffords zijn en we al 10 jaar ervaring hebben met het ras , wilden mijn man en ik nu het veilige gevoel hebben van onze “kleuters in een bodybuilderslijf” altijd de baas te kunnen zijn.

Motico heeft ons ervan overtuigd dat het de aangewezen know-how in huis heeft om ons en L&J daarvoor te kunnen trainen.

Wij zijn nu voorbij halfweg de cursus en de professionaliteit en het elkaar aanvullen van Kenneth en Jana blijft ons positief verbazen! Ook al zijn noch Lemon noch Juice voorbeeldige leerlingen, de rust en expertise waarmee ze hun gehoorzaamheidstrainingen krijgen, bracht ongelooflijk snel eerste resultaat.

“Plaats-zit-lig-voet”, Lemon & Juice snapten het al wonderwel na de eerste Motico-trainingen; en dan was het aan hun baasjes om deze commando’s met “huiswerk” er volledig in te krijgen.

Het plezier dat we samen met L&J nu al hebben met onze off leash-wandelingen is super, nauwelijks te beschrijven. Een verstandig gebruik van de e-collar is hierbij een belangrijke ondersteuning.

Wat zal dat zijn als onze Staffies helemaal “Motico-afgestudeerd” zullen zijn binnenkort?!!! :))


Patrick


Deel dit verhaal: