Lessenpakket Hondentraining Conner, Rottweiler

Gehoorzaamheidstraining voor netjes wandelen zonder trekken aan de lijn, stoppen met bijtgedrag en controle binnen- en buitenshuis.

Mijn nieuwsgierigheid nam de overhand en ik boekte de telefonische afspraak met Kenneth!! DIT was de beste beslissing die ik heb genomen omtrent Conner!

Volg ons op sociale media:

Rottweiler

Beste lezer,

Ik ben Job en ik ben de trotse eigenaar van Conner, een rottweiler reu van 1,5 jaar!

Net zoals u was ik indertijd op zoek naar antwoorden en eventuele hulp voor het problematisch gedrag van Conner! Ik ben beginnen zoeken naar antwoorden op internet maar deze liepen zo uit elkaar dat ik nog niet wist waar dit gedrag vandaan kwam! Op den duur kwam ik de website van Motico tegen en ben hier net als u de ervaringen van eerdere klanten beginnen lezen!

Mijn nieuwsgierigheid nam de overhand en ik boekte de telefonische afspraak met Kenneth!! DIT was de beste beslissing die ik heb genomen omtrent Conner!


Na 2 individuele lessen was het gedrag van Conner al compleet veranderd! Hij sprong niet meer op, hij trok niet meer aan de leiband en het bijten was ook zo goed als verdwenen! Ik had zoiets van "hond wie ben je en wat heb je met Conner gedaan!!" Ik heb de 4 individuele lessen met Conner gedaan en ook al een keer op Hasselt markt gaan wandelen in klein groepsverband met Jana!


De relatie met Conner zit nu hartstikke goed en ik ben blij dat ik deze stap gezet heb!! Om een lang verhaal kort te maken! Ik zou ze 10 sterren geven als dit ging!!  

Ik raad Motico aan iedereen aan die problemen, hoe groot of klein ook, met zijn of haar hond(en) heeft!!


Job


Dit verhaal delen: