Privé hondentraining Mira, Labrador

Hondentraining/Hondenschool voor het stoppen met trekken aan de leiband, opspringen tegen bezoek, niet rustig kunnen zijn en het niet luisteren bij prikkels. 

"Opspringen zowel bij ons als bij bezoek, het vastnemen van de jas of broekspijp, trekken aan de leiband, zij ging met ons wandelen. We hebben heel veel geprobeerd, hondenschool, gedragstherapeut,…."

Volg ons op sociale media:

prive hondentraining hondenschool Duitse korthaar

Mira is een bruine labrador van 1,5 jaar oud, bij het begin van de lessen was ze 1 jaar. 


Opspringen zowel bij ons als bij bezoek, het vastnemen van de jas of broekspijp, trekken aan de leiband, zij ging met ons wandelen.   We hebben heel veel geprobeerd, hondenschool, gedragstherapeut,…. Knie zetten bij het opspringen, ze zal wel stoppen, maar zoveel te meer wij onze knie zette, zoveel te leuker Mira dit vond.   

Na een lange zoektocht, terechtgekomen bij MOTICO.  


Telefonisch gesprek gehad met Kenneth, problemen uitgelegd, hij stelde mij meteen gerust en vertelde mij dat het allemaal zou goedkomen.   In november 2019 gestart met privélessen.  Veel uitleg gekregen, wat wel en niet mocht.  Thuis heel veel geoefend met de video’s die ik doorkreeg, dit lukte goed.  Zit, plaats, lig, voet,… Belonen met haar eten.


Wat Jana allemaal doet met honden, onbegrijpelijk, dit is niet te geloven.  Mira is na elke les moe, ze geeft geen kick meer.  Werken met de e-collar was even wennen voor mij, Mira in het oog houden, de lijn vasthouden, de e-collar en Mira veel belonen.  


En ja hoor, na enkele lessen van Jana, hebben wij een super lieve brave hond, waar je rustig mee kan wandelen, zelfs de kinderen, terugkomt als we haar roepen.  Wat een verandering!


Mira spring niet meer, ze gaat bij bezoek op haar plaats liggen,…  Weet je, als ze nu in het bos losloopt voelt ze haar super! Vrij is een woordje waar ze dol op is.  Echt TOP!


Wat een verandering!  Blij dat we jullie gevonden hebben!

Bedankt Jana en Kenneth.

 

Wina, poot Mira


Dit verhaal delen: