Privé hondentraining Ralph, Foxterriër

Hondentraining/Hondenschool voor uitvallen naar andere honden, overmatig blaffen en algemene gehoorzaamheid. 

"Blaffen aan het raam, blaffen wanneer de deurbel ging, blaffen wanneer er een hond voorbij wandelde, blaffen 's nachts,... zo hard blaffen dat zelfs de politie aan onze deur stond, Maar het ergste van al... honden tegenkomen tijdens het wandelen."

Volg ons op sociale media:

foxterrier

Ralph (foxterriër) kon NIET aan de voet lopen, laat staan los! Blaffen aan het raam, blaffen wanneer de deurbel ging, blaffen wanneer er een hond voorbij wandelde, blaffen 's nachts,... zo hard blaffen dat zelfs de politie aan onze deur stond, Maar het ergste van al... honden tegenkomen tijdens het wandelen. Ik wist dat er iets moest veranderen.

Zelf oplossingen zoeken, filmpjes kijken, maar tevergeefs niets werkte... Ik had al met een andere gedragstherapeut een gesprek gehad (met enkel positieve benadering) maar dat werkte HELEMAAL NIET! Ralphke maakte het helemaal niets uit hoe lekker het snoepje was, als er een hond was dan maakte dat niets uit!

Dankzij Motico kan onze Ralph mooi aan de voet lopen, rustig doorslapen, andere hondjes negeren (soms nog wel wat corrigeren natuurlijk ;) ) en zelfs los lopen! Ik heb mijn hond nog nooit zo gelukkig gezien.

We hebben geen bootcamp gedaan. We hebben 1 op 1 trainingen gedaan. Zelf moet je alles wat je in de les hebt geleerd, doorzetten!

Ik ben zo dankbaar dat ik Jana en Kenneth (en natuurlijk de andere stagairs :) ) heb leren kennen en dat ze Ralph en voornamelijk mij hebben bijgeleerd! Ralph en ik moeten nog een lange weg, maar toch!

Zeker aan te raden!


Yasmine


Dit verhaal delen: