Een Hondentraining met garantie

De meeste hondentrainers bieden geen garantie. De reden hiervoor is dat ze niet kunnen garanderen dat jij het nodige werk zal doen om de training tot een succes te maken...


Toch willen wij de dingen anders doen.


We hebben vertrouwen in onze klanten en gaan er vanuit dat iedereen die naar ons toe toe komt klaar en bereid is om met hun hond te werken en te trainen.


Daarom bieden we een uitgebreide garantie aan die je bij geen enkele hondentrainer zal kunnen vinden.

Bootcamp Interne training

  • We zijn er zeker van dat na het interne training (bootcamp) programma je blij zal zijn met de resultaten. 


  • Als je hond echter de interne training doorloopt en de resultaten zijn niet zoals je wil, staan wij steeds paraat om verder met jullie aan de slag te gaan om de resultaten te bekomen die jullie voor ogen hebben.


  • Extra privésessies of extra tijd in de bootcamp bieden wij aan wanneer de problemen diepgeworteld zitten. Dit is kosteloos. Onze prioriteit is altijd om de training tot een succes te brengen


Privétraining

  • Als je bij ons een privétraining start krijg je van ons 7 volledige dagen bedenktijd na jouw eerste les met onze trainer.


  • Ben je niet 100% overtuigd dat je de training verder wil zetten, dan kan je heel discreet een terugbetaling aanvragen via email. We zullen dan jouw volledige investering  terugbetalen. Even goede vrienden. 


  • Beslis je dat je toch liever de training van jouw hond uit handen wil geven aan ons, dan kan je nog steeds overschakelen naar een interne training programma. Doe je dit binnen de 7 dagen dan is de overgang kosteloos.


  • Als je doorgaat met ons privé training programma en de resultaten zijn niet wat je gehoopt had, zullen we zonder extra kosten blijven werken aan het probleem.


Garantie op tevredenheid

We beloven jou dat je tevreden zal zijn over de resultaten die we gaan bereiken met jouw honden...


Hoe weten we dat?


Bij een enquête die we regelmatig uitvoeren bij onze klanten bleek dat onze training bij iedereen succesvol was bij het bereiken van hun doelen en we zijn er super trots op!


Ook wanneer de training afgerond is, kan je bij ons terecht voor verdere vragen en vervolgtrainingen zodat je nooit nog een andere trainer hoeft te zien.

arrow_drop_up arrow_drop_down