arrow_drop_up arrow_drop_down

"Ik wil gewoon mijn hond door jou laten trainen zodat hij goed gemanierd is bij terugkomst! Ik ben de problemen beu!"

This is your main title

Plenty of space for a smooth sub-title!

This is your main title

More than enough space for a smooth sub-title!

Ik herinner me nog heel goed toen ik dit voor de eerste keer hoorde. Ik was aan het praten met een gefrustreerde jongedame die echt al "alles" had geprobeerd om haar Amerikaanse Stafford te trainen.


Ze was naar verschillende hondenscholen geweest, zich ingeschreven op verschillende Facebookgroepen met 'hondenkenners', raad gevraagd aan haar kameraad, alle afleveringen van ‘The dog whisperer’ nachten achter elkaar 'gebinchewatcht' en de volledige sectie hondenboeken in de bibliotheek uitgelezen.

Ze had zelfs privétrainingen aan huis geboekt bij de lokale hondentrainer.  Geef toe, ze had zeker haar best gedaan, maar het was voor de hond zijn kloten, want:

 1. Hij trok nog steeds aan de leiband.
 2. Hij viel nog steeds uit naar andere honden tijdens de wandeling.
 3. Hij kwam nog steeds niet terug bij het roepen.
 4. Ze was nog steeds gefrustreerd omdat hij geen manieren had en sprong op iedere bezoeker.

Ik kon deze dame  privétrainingen geven zodat de problemen in een periode van een paar maand onder controle zouden zijn, maar...


Ze had al zoveel negatieve ervaringen waardoor ze in een vicieuze cirkel terecht kwam. Ze was de schrik van het straat en gekend als "die trien" die haar "gevaarlijke Stafford" niet onder controle kon houden. Hierdoor kwam zij met haar hond nog nauwelijks buiten.


Door haar dukke job kwam ze soms ook heel laat thuis, dus was iedere dag trainen met haar hond niet aan de orde om de gedragsproblemen aan te pakken.

Ik realiseerde me dat ik haar hond ook enkele weken in huis kon nemen om de problemen waar ze mee worstelde voor haar op te lossen. Op die manier moest zij zich niet organiseren om de trainingen te volgen en kon ik het haar veel makkelijker maken. 

Een interne training was voor haar de beste keuze.

Ondertussen zijn onze interne trainingen een begrip geworden die beproefd zijn door honderden honden, van puppy's tot volwassen honden en kunnen we met trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot de marktleider. 

We hebben in onze interne trainingen geholpen bij problemen zoals onzindelijkheid, ongehoorzaamheid, angst en agressie en tal van problemen waar jij nu ook misschien tegenaanloopt en hebben dit waarschijnlijk al meerdere keren opgelost.

Het resultaat na een interne training?

Wat zijn de voordelen van deze intensieve interne training?

Snelle resultaten

Jouw hond leert rechtstreeks van een ervaren hondentrainer en krijgt dagelijks meerdere uren persoonlijke training. Je hond wordt ondergedompeld in een intensief trainingsschema die o.a. structuur, regels, socialisatie en gecontroleerd spel inhouden.

Gemakkelijk voor de eigenaar

Wij doen al het moeilijkere werk in de beginfase. Je hond weghalen uit zijn vertrouwde omgeving kan wonderen doen voor het leerproces. Na de training zal je hond een nieuwe routine gewend zijn wat het voor jou makkelijk maakt de goede gewoontes thuis verder te zetten en de problemen aan te pakken. 

Training op maat

We leren jouw hond op een dieper niveau kennen waardoor de training kunnen afstemmen op hun specifieke problemen.

Langdurige resultaten

Voor een goed getrainde hond zijn veel herhalingen nodig. Wij doen al de nodige oefeningen waar jij misschien geen tijd voor hebt. Na de training kan je deelnemen aan onze groepslessen om verder te oefenen en nog beter te worden. 

Deze interne training is ideaal voor baasjes die...

 • De hond even uit handen willen geven om op adem te komen.
 • Te ver weg wonen om elke week een training te komen volgen.
 • Niet de mogelijkheid hebben om te trainen in moeilijkere afleidingen.
 • Op zoek zijn naar een intensieve training van hond én baasje. 
 • Graag een professionele training willen met langdurige resultaten
 • Al jaren tegen een probleem aanlopen en er eindelijk komaf mee willen maken. 
 • Een hond hebben die niet zo sociaal is en hem in een korte periode willen socialiseren.
 • Op vakantie gaan en daarvan gebruik willen maken om hun hond te laten trainen.
 • Zekerheid en duidelijkheid willen hebben over de uitkomst van de training. 
 • Niet consequent genoeg zijn om dagdagelijks te trainen.
 • ...

Klinkt als muziek in de oren?
Dan is deze intensieve begeleiding iets voor jou.

Bootcamp Trainingsvakantie

Dit programma legt de focus op praktische gehoorzaamheid die je in jouw dagdagelijkse leven verwacht. Zowel binnen- als buitenshuis en zelfs in de moeilijkste situaties. 


Je hond komt bij voor een bepaalde periode bij ons voor een intensieve training.

Ja het is waar, je zal hem wel een paar weken moeten missen, maar de vele voordelen maken dit een exclusief trainingsprogramma. Je hond brengt super veel tijd met de trainers door en komt in contact met allerlei dieren.


Tijdens de training mag je ook langskomen zodat jij ook alles kan toepassen wat jouw hond geleerd heeft zodat je het achteraf makkelijk van ons kan overnemen.

Wat is het resultaat?

Na de training kom jouw hond als herboren terug en zal hij zelfs kunnen genieten van totale vrijheid zonder leiband. Omdat we gebruik maken van een elektronische halsband , kan je hond hierdoor veilig en gecontroleerd los lopen. Je biedt hem een uitlaatklep voor al zijn overtollige energie, die vaak bijdraagt aan de oorzaak van ongewenst gedrag. 


Jouw hond zal dus onmiddelijk op je commando's reageren ongeacht de afleiding en zo zichzelf, andere mensen of dieren niet in gevaar brengen. Je krijgt voortaan een gelukkige en gehoorzame hond die je overal kan naartoe nemen terwijl jij geniet van een goede gemoedsrust. 


Dit programma bevat:

1 op 1 coaching

Er zijn 3 sessies voorzien voor de coaching van het baasje.

Contact via WhatsApp

Je wordt op de hoogte gehouden gedurende training via WhatsApp. Je ontvangt foto's en video's om up to date te blijven van je hond zijn vooruitgang. 

5 Commando's

We leren je hond praktische commando's aan. Komen bij het roepen, zit, lig, voet en plaats. Dit met en zonder afleidingen.

Specifieke problemen

We pakken het ongewenste gedrag aan en andere problemen die worden besproken. 

Groepslessen

Na de training ben je welkom om deel te nemen aan onze groepslessen. Zo kan je de resultaten steeds verbeteren en krijg je de kans om te oefenen in hoge afleidingen. 

Online training

Je krijgt toegang tot onze online cursus. Je kan hier oefeningen herbekijken en allerhande info terugvinden.

Klantengroep

Sluit je aan bij onze besloten klantengroep en deel jouw ervaring. Hier wordt je op de hoogte gehouden van al dat nieuw is. 

Trainingsmateriaal

Je ontvangt trainingsmateriaal t.w.v. 300 euro zodat je thuis met het juiste materiaal aan de slag kan.

Opvolging

Toch nog wat extra hulp nodig? Geen zorgen je kan altijd bij ons terecht voor verdere begeleiding.

Wat zeggen onze klanten?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Nobel, Golden Retriever
De eerste dagen na zijn terugkomst was het in feite Nobel die ons het gebruik van zijn ecollar verder aanleerde. Een correctie was zelden nodig. Sedert de ecollar is de leiband zo goed als achterwege gebleven en worden de bevelen : volg voet, zit voet, vrij enz bijzonder goed gevolgd. Op wandel hebben we gewoon een andere hond : daar waar hij vroeger totaal zijn zinnen verloor als hij een kat of konijn of andere prikkel tegenkwam, blijft hij nu zijn aandacht bij ons houden.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Rocky, Mechels Herder
Na 3 weken de ophaling wat een weerzien. We kregen een nieuwe hond die rustig was, commando’s kende en luisterde, was dit mijn hond wel? Ook kregen we van jullie duidelijke opdrachten mee.

2 Weken later kwam Jana zelfs tot bij mij thuis om te zien hoe en waar ik werk met de hond.We zijn samen naar het stad geweest waar het markt was en zelfs kermis , dus lekker druk. En rara geen enkele uitval naar mensen en honden. Ook wat leuk is dat een boswandeling met Rocky nu off leach kan gebeuren , ik kan hem ten alle tijden terug halen.

Ik raad iedereen die problemen heeft met hun hond Motico aan alvorens ze hun hond naar een asiel brengen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Billy, American Indian Dog
Het heeft heel mijn leven veranderd, het is een van de beste beslissingen in mijn leven.

Nadat ze bij jullie was, was ze rustiger, kende haar plaats beter, liep netjes langs mij op straat, luisterde beter, enfin, ik had een betere hond!

Daardoor kon ik eindelijk met haar gaan wandelen.
Daardoor kwam ik eindelijk meer buiten en kon ik op krachten komen na mijn ziekte.
Daardoor kon ik langaamaan beginnen rennen, huppelen, spelen.
Daardoor voel ik me sinds kort genezen.

Danzij jullie en Billie, die me elke dag naar buiten vraagt, en me een leven terug geeft.
Ms. Nameless
Add Your Stars