Interne Hondentraining Molo, Amerikaanse stafford

Hondentraining voor uitvallen, trekken aan de leiband, niet reageren op commando's, overmatig blaffen.


"[...]Na de eerste kennismaking wisten we het! We vertrouwen Onze “kleine jongen” in de handen van het prachtig team bij Motico. Boot camp word het! 2 weken is Molo gegaan! 2 weken!!! Tjonge jonge wat een verschil op zo een korte tijd – O.N.G.E.L.O.F.E.L.I.J.K"

Volg ons op sociale media:

Stafford laten trainen
Zie die lach op Molo zijn lieve snoet! Dit was ons doel – en gelukkige en gebalanceerde hond – en door jullie is dit doel bereikt !!! Molo komt uit het asiel en we wisten dat deze rakker 1 uit de duizend was en zoals elke hond een tweede kans verdient.

Molo was bijzonder lief naar ons gezin toe, en hoewel heel onstuimig, ook naar andere mensen toe. Maar naar andere honden(en katten) kon hij weleens uithalen, hij trok afschuwelijk hard aan de lijn, reageerde met moeite op commando’s, gedroeg zich als een tegendraadse tiener, was zeer onrustig en stalkte de buren door heel de tijd te blaffen aan de omheining.


We hebben er veel werk ingestoken, maar het was duidelijk dat we professionele hulp nodig hadden. En jonge die hebben we gevonden en gekregen!!!

Na de eerste kennismaking wisten we het! We vertrouwen Onze “kleine jongen” in de handen van het prachtig team bij Motico. Boot camp word het! 2 weken is Molo gegaan! 2 weken!!! Tjonge jonge wat een verschil op zo een korte tijd – O.N.G.E.L.O.F.E.L.I.J.K.

Onze onrustige, tegendraadse tiener was veranderd in een gebalanceerde gelukkig hond. Maar niet alleen dat ! voor ons zelf waren wandelingen weer een ontspannende en aangename belevenis. We zijn hiernaast nog begeleid door een privetraining, zodoende wijzelf ook te trucs kennen en een privé training aan huis in zijn natuurlijke habitat.

Motico heeft ons en Molo veel geleerd, alsook het vertrouwen in elkaar te vinden. We kunnen jullie niet genoeg dankbaar zijn voor jullie hulp, goede zorgen en de steun.


Evy

Dit verhaal delen: