Interne hondentraining Gizmo, Husky

Hondentraining voor trekken aan de leiband, reactief naar alles wat beweegt en leren los lopen

"Na drie weken kon ik hem ophalen en mijn God wat een verandering... hij luisterde zowaar. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen want het is nu mijn maatje." 

Volg ons op sociale media:

Ik ben al diverse keren met mijn hond Gizmo (husky) op cursus geweest - ook heel veel online cursus gevolgd,  maar niets hielp of het lag aan mij dat ik niet wist hou je nu moet trainen. 


Ik was ten einde raad en had besloten om Gizmo te laten overplaatsen, maar ook dat ging mij van het hart. Toen kwam ik een advertentie tegen over Motico en ik las daar zoveel goede reacties van en heb toen de film aangevraagd van hoe ze het uitleggen hoe Motico traint drie weken intern (een bootcamp). 


Ik dacht ik ga het nog een keer proberen en kwam op de wachtlijst...  tjonge dat duurde echt lang. Want je kan dan niet wachten.


Eindelijk was het zover  en ik op naar België  en werd vriendelijk ontvangen door Jana en alles uit gelegd en ik naar huis. Een paar dagen later kreeg ik een foto toe gestuurd en zag al dat het een andere hond was in plaats van het wilde was hij nu rustig  en na een filmpje was ik helemaal overtuigd.


Na drie weken kon ik hem ophalen en mijn God wat een verandering... hij luisterde zowaar. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen  want het is nu mijn maatje. 


Ik ben ook nog een weekend terug geweest om een training en wandeling mee te maken.  Het is voor mij geweldig zo als Motico dit heeft gedaan.  Ik ben jullie ook zeer dankbaar  en als er nog mensen twijfelen dat hoef je niet te doen. 

John

Dit verhaal delen: