Interne Hondenschool Quinn, Labrador

Hondentraining/Hondenschool voor trekken aan de riem, opspringen, at alles op wat hij tegenkwam, geen gehoorzaamheid in afleidingen.

"Hij was heel lief, maar trok aan de riem, at alles op wat hij tegenkwam, blafte veel, sprong tegen mensen op en trok aan kleren." 

Volg ons op sociale media;

interne hondenschoo hondentraining labrador
Onze blonde labrador Quinn (1.5 jaar oud) is inmiddels ongeveer 6 weken terug van de interne bootcamp bij Motico.

Voor de bootcamp was het een hele speelse, drukke hond, waarvan we eigenlijk niet meer zo goed wisten wat we ermee aan moesten. Hij was heel lief, maar trok aan de riem, at alles op wat hij tegenkwam, blafte veel, sprong tegen mensen op en trok aan kleren.

We hadden vanalles geprobeerd om hem dit af te leren, maar niks leek te helpen. Op aanraden van anderen zijn we bij Motico terecht gekomen. We hadden zo onze twijfels over het gebruik van een eCollar, maar zijn inmiddels helemaal om!

Ik denk dat we net als vele anderen bang waren dat dit Quinn pijn zou doen, maar we mochten zelf proberen hoe de eCollar voelde en het voelde helemaal niet als een schok, maar meer als een soort tikje.

Dit zorgde ervoor dat we toch voor de interne bootcamp bij Motico zijn gegaan. Na die drie weken was Quinn een compleet andere hond!

Hij is nu een stuk rustiger, luistert erg goed en trekt niet meer aan de riem. Hij kan nu zelfs los lopen, iets wat we van tevoren nooit hadden gedacht.

Hij is nog steeds die lieve, enthousiaste hond als voor de bootcamp, maar de vervelende trekjes zijn verdwenen.

Geen moment spijt gehad van ons besluit om Quinn naar Motico te sturen. Een dikke aanrader!


Magda

Deel dit verhaal: