Interne hondentraining Rocky, Mechelaar

Hondentraining voor uitvallen, eten stelen, agressie naar honden en mensen, gehoorzaamheid mét en zonder leiband.


"Hij viel uit naar andere honden, mensen, fietser, skaters, enz... stal eten en zat in de vuilbak. Veel woorden met mijn vrouw en kinderen i.v.m. de problemen met de hond ben ik op zoek gegaan naar een trainer. Bij klassieke hondenscholen was Rocky niet meer welkom." 

Volg ons op sociale media:

hondentraining hondenschool agressie mechelse herder
Beste Jana en Kenneth,

Even een dankwoordje van mij en mijn gezin voor het werk dat jullie geleverd hebben met Rocky.

Rocky was als late pup bij mij terecht gekomen na al 3 eigenaars te hebben gehad en dit op 14 weken. Hij vertoonde geen noemenswaardige problemen maar toen hij 3 weken later een zware operatie aan de darmen moest ondergaan veranderde dit zijn karakter enorm.


Hij viel uit naar andere honden, mensen , fietser , skaters , enz…. stal eten en zat in de vuilbak. Veel woorden met mijn vrouw en kinderen i.v.m. de problemen met de hond ben ik op zoek gegaan naar een trainer.

Bij klassieke hondenscholen was Rocky niet meer welkom(te oud). Na een jaar zoeken was ik ten einde raad tot ik per toevallig een filmpje op facebook zag van motico. Ik was enorm geschokt over de verandering die de honden mee maakten op 3 weken tijd. Ik was onmiddellijk verkocht , mijn vrouw daarentegen was minder optimistisch door de e-collar. Toch zette ik door en ik heb er geen moment spijt van.

Ik stuurde een email naar motico en enkele dagen later had ik Kenneth aan de lijn, legde de problemen van Rocky uit en spraken een datum af voor de interne training van 3 weken bij motico. Ook kreeg ik meteen filmpjes doorgestuurd die exact de nagel op de kop sloegen. Rocky was de baas in huis en tijdens de wandelingen!

3 Weken zonder onze hond was zwaar maar het gaf de hond en onszelf rust , niet meer jagen en zagen over dingen die hij deed of niet deed. Onze dag bestond er uit elke dag 10x kijken naar whatsapp om te kijken of er al een foto of filmpje was van Rocky , om zo de vooruitgang te kunnen zien.

Na 2 weken een eerste ontmoeting, wat had ik met hem te doen en zo besefte dat ik het probleem was en niet de hond. Maar de co in motico staat voor consistent dus moesten we doorzetten!

Na 3 weken de ophaling wat een weerzien. We kregen een nieuwe hond die rustig was, commando’s kende en luisterde, was dit mijn hond wel? Ook kregen we van jullie duidelijke opdrachten mee.

2 Weken later kwam Jana zelfs tot bij mij thuis om te zien hoe en waar ik werk met de hond.We zijn samen naar het stad geweest waar het markt was en zelfs kermis , dus lekker druk. En rara geen enkele uitval naar mensen en honden. Ook wat leuk is dat een boswandeling met Rocky nu off leach kan gebeuren , ik kan hem ten alle tijden terug halen.

Ik raad iedereen die problemen heeft met hun hond Motico aan alvorens ze hun hond naar een asiel brengen.

Dank je wel Jana en Kenneth ik sta bij jullie in het krijt!


John

Dit verhaal delen: