Interne hondentraining Kaya,Mechelse herder

Interne training 'BOOTCAMP' voor trekken aan de leiband, gehoorzaamheid, betrouwbaarheid, volledige controle onder alle omstandigheden.

Wij prijzen ons gelukkig dat we via Internet uw site inzake hondentraining, gevonden hebben en ervoor gekozen hebben om bij jullie onze lieve Mechelse Herder KAYA te laten trainen.

Volg ons op sociale media:

Beste Jana en Kenneth,

 

Wij prijzen ons gelukkig dat we via Internet uw site inzake hondentraining, gevonden hebben en ervoor gekozen hebben om bij jullie onze lieve Mechelse Herder KAYA te laten trainen.


Mijn echtgenote en ikzelf zijn één en al lof over de wijze waarop jullie honden trainen en vooral ook over het onthaal en de manier waarop jullie de hondenbaasjes  de inzichten bijbrengen hoe ze zelf met geduld en training een goede relatie met hun hond kunnen opbouwen en zodoende een sociale en gelukkige hond kunnen bekomen.


Uw internetsite staat als een huis en vervult wat hij beloofd!


De woorden van lof komen voort uit onze ervaringen niet alleen door de fysieke trainingen en online inzichten, maar vooral ook door het ongeloof, de bewondering en verwondering van onze familie, vrienden en onze buren voor de gedaanteverandering van ons KAYA, die jullie door jullie training en inzet bereikt hebben.


Tijdens vriendenbezoeken en onze dagelijkse wandelingen horen wij van de mensen alleen positieve reacties in de zin van:


“Amai, ongelofelijk, hoe is dat mogelijk?
In zo een korte tijd?
Is dat Kaya?
Het is een heel andere hond geworden, waar zijn jullie geweest?
KAYA  is nog veel mooier geworden door die training, enzovoort, enzovoort…”


En dat terwijl de training van KAYA (en onszelf als baasjes) is nog niet volledig is afgerond. Wij trainen elke dag met KAYA en we hopen dat we klaar zijn voor onze trainingssessie in groep van volgende zaterdag 21 mei 2022.

 

Wij hebben niet alleen woorden van lof voor jullie meesterlijke aanpak maar vooral ook woorden van erkentelijkheid en dankbaarheid voor jullie begrip en empathie waardoor jullie het voor ons mogelijk hebben gemaakt dat, ondanks onze gezondheidsproblemen, KAYA toch kon getraind worden.


Met vriendelijke groeten,
Anne-Marie en Chris en Kaya uit Vremde