Interne hondenschool Masco, Cane Corsos

Hondenschool/Hondentraining voor uitvallen, geen aandacht in afleidingen, gehoorzaamheid mét en zonder leiband.

"Wij waren zowat ten einde raad met onze sloeber. Hij had geheel geen aandacht voor ons als hij iets in zijn vizier had en hij viel verschrikkelijk uit naar andere honden.
We hadden al hulp gezocht bij een andere honden therapeut doch het werd zelfs erger!"

Volg ons op sociale media:

hondentraining hondenschool cane corso
Vorige zomer is onze Masco bij jullie op bootcamp geweest. Wij waren zowat ten einde raad met onze sloeber. Hij had geheel geen aandacht voor ons als hij iets in zijn vizier had en hij viel verschrikkelijk uit naar andere honden.

We hadden al hulp gezocht bij een andere honden therapeut doch het werd zelfs erger! Masco werd zeer onzeker, ook naar ons toe. Na enig zoek werk op Internet zijn wij terecht gekomen bij Motico. Na afspraak konden wij terecht voor een kennismaking en werd beslist dat Masco op bootcamp ging voor 4 weken. En werkelijk’ het was een zegen wat Jana en Kenneth voor elkaar hebben gekregen…een hond die aandacht had voor ons, die perfect luisterde en zowaar niet meer zo uitviel naar andere honden, alhoewel dit laatste er nog niet helemaal uit is…

Ik moet eerlijkheidshalve wel bekennen dat dit aan ons zelf ligt (de hond voelt dat wij het niet vertrouwen als er een hond in onze buurt komt) wij werken eraan! Wij weten niet waar het geëindigd zou zijn als we de hulp van Jana en Kenneth en de E-collar niet hadden gehad, alhoewel wij voorheen geen voorstander waren van de E-collar (omdat wij er geen ervaring mee hadden) is het een fantastische methode om mee te werken!

Nogmaals Jana en Kenneth ene dikke merci !


Anne-Noella

Dit verhaal delen: