Interne hondentraining Ronan, Amerikaanse Bully

Hondentraining/Hondenschool voor trekken aan de les, uitvallen naar mensen en honden, blaffen, angstig gedrag.


"Speciaal geval dat vanuit Amerika naar hier verhuisd is en hoegenaamd géén manieren had: trekken aan de les, uitvallen en blaffen op alles wat beweegt, moeite met andere honden, zeer angstig en onzeker en van daaruit reageren op mensen, inclusief bezoek."

Volg ons op sociale media:

interne hondentraining hondenschool Amerikaanse Bully
Wij hebben onze vijf jaar oude American Bully (Stafford type) bij Jana en Kenneth op bootcamp gestuurd.

Speciaal geval dat vanuit Amerika naar hier verhuisd is en hoegenaamd géén manieren had: trekken aan de les, uitvallen en blaffen op alles wat beweegt, moeite met andere honden, zeer angstig en onzeker en van daaruit reageren op mensen, inclusief bezoek. (Kon wel uitstekend overweg met katten.)

Dagelijkse wandelingen waren miserie, op uitstap nemen idem.

Dankzij het maandlange bootcamp is Ronan een hele andere hond geworden, zonder zijn ongelooflijk lief karakter en enthousiasme te verliezen.

Hij wandelt vlot aan de leiband, ligt rustig op zijn plek zonder zich aan elke beweging buiten te storen, reageert volledig anders op honden tijdens wandelingen, kan met bezoek om, kortom, een heel ander leven.

Wij hanteren de aangeleerde methode consequent thuis en hebben Motico reeds aangeraden bij meerdere mensen rondom ons.

Het was enorm leuk om Ronan in de vrije natuur in Heusden te zien rondlopen! Wij zijn enorm tevreden dat het zo is kunnen lopen, vooral voor Ronan zelf. Hij is veel rustiger en gelukkiger nu, en wij ook.

Dank voor jullie hulp!

Anna & Nick

Dit verhaal delen: