Privé hondentraining Max, Hollandse Herder

Hondenschool/Hondentraining voor gehoorzaamheid mét en zonder leiband en goede manieren ;)

"Wanneer de andere honden werden opgeroepen begon hij steeds feller te reageren, uit enthousiasme wel. Bij de boswandelingen begon zijn reactie op passanten ook te escaleren. Ik was toch even de wanhoop nabij."

Volg ons op sociale media:

hondenschool hondentraining hollandse herder

Onze Hollandse Herder Max is dankzij training met de e-collar een zalige hond geworden die we overal mee naartoe kunnen nemen. En dit in zes weken tijd! Wij hebben wel geluk want Max is makkelijk om mee te werken.

De trainingen van MOTICO zijn structureel opgebouwd met online video ondersteuning. De e-collar heeft honderd standen dus je kan er heel precies mee werken. Perfect om je hond te stimuleren om de juiste keuze te maken.

We gingen 2x per week naar de hondenschool, de commando’s voerde hij prima uit, ook het oproepen. Maar wanneer de anderen werden opgeroepen begon hij steeds feller te reageren, uit enthousiasme wel. Bij de boswandelingen begon zijn reactie op passanten ook te escaleren. Ik was toch even de wanhoop nabij. Ben overtuigd van de e-collar mits deze juist gebruikt wordt.

Dank nog aan Jana voor de trainingen!!!


Jochen

Dit verhaal delen: