Privé hondentraining Molly, Labrador Retriever

Hondentraining/Hondenschool voor gehoorzaamheid mét leiband en gehoorzaamheid tijdens het loslopen, niet trekken naar andere honden en het leren negeren van andere mensen op wandeling.

"Wanneer zij op een dag de straat op liep naar een andere hond deed dit de emmer overlopen bij mij."

Volg ons op sociale media:

Dag Jana en Kenneth,


Hier eindelijk mijn review over jullie training. Ik heb even gewacht met het schrijven ervan om zelf mee te maken welke impact jullie training zou hebben op ons leven. 


Ondertussen zijn wij terug van een geslaagde vakantie in het Zwarte Woud. Zalig zo’n hond die je kan vertrouwen. Nog beter dat ze veilig kan loslopen met respect voor natuur en andere mensen. 


Wij hebben dus de privé training gekozen waarbij de begeleider thuis zelf zijn hond traint en dan wekelijks langskomt voor een 1 op 1 bijsturing en niet te vergeten de groepslessen met andere honden.


Molly is een Labrador Retriever en veel mensen denken dat zulke honden geen training nodig hebben. Toch had ze enkele verbeterpunten zoals het te enthousiast begroeten van mensen, het afstormen op anderen, het niet terugkomen bij het loslopen enz...


Wanneer zij op een dag de straat op liep naar een andere hond deed dit de emmer overlopen bij mij. 


Ik besloot om er iets aan te doen & na veel opzoekwerk kwam ik bij MOTICO uit. Ik heb ook even getwijfeld omdat de prijs niet min is, maar ik wou iets anders proberen dan de standaard hondenscholen.


Awel….het is DE BESTE investering die ik heb gemaakt. Ik heb zoveel bijgeleerd over hun methodes en hulpmiddelen dat ik er zelf geïnteresseerd in ben geworden. 


De e-collar geeft haar de vrijheid die ze zo hard verdient. Ik raad het iedereen aan die een geweldige relatie wil opbouwen met zijn hond! Het is al bijna 8 maanden geleden dat wij de training hebben afgerond en zelfs nu mag ik vragen stellen aan Jana en Kenneth als ik ergens tegen aanloop. 


Een dikke merci! 


P.S. Hier op de foto waren wij op een meer met heel veel andere mensen en honden. Iedereen had zijn eigen plekje gekozen en ze is geen enkele keer naar de andere mensen gelopen :)


Kim


Dit verhaal delen: